nieuws

Huldeblijk voor ‘Loek-alike’

Archief

Een one-man-show in het teken van 32 jaar historie en tussendoor optredens van artiesten als Ramses Shaffy, Adèle Bloemendaal en Don Quishocking

Dit programma kreeg Loek Degreef (62), directeur van Delta Lloyd Schade, voorgeschoteld bij zijn afscheid van de verzekeringswereld. Voor Degreef waren vierhonderd gasten, onder wie veel tussenpersonen, naar Theater ’t Spant in Bussum gekomen. Zij zagen hoe een acteur, vermomd als Degreef, terugblikte op drie decennia historie. Bij twee Look-alikes (“Nou, hier sta ik dan. Wat wil je nog aan mij kwijt?”) die als een ‘sprekend receptieboek’ fungeerden, konden de gasten hun laatste hartewens kwijt aan Degreef. Namens het intermediair bood Fons Stoffels van het Amsterdamse kantoor Baneke/Gräffner Degreef een 18-karaats gouden Zwiters horloge aan, om bij de tijd te blijven…

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.