nieuws

Huis in ’t Veld koopt Driekleur/de Vlieger

Archief

Gerry Huis in ’t Veld (53), directeur van adviesketen Sorgeloos (ING), neemt per 1 maart volmachtbedrijf Driekleur/de Vlieger, met vestigingen in Zierikzee, Middelburg en Terneuzen, over van Wilbert Stadhouders en Michel de Vlieger

Zij blijven aan het bedrijf verbonden. Driekleur/de Vlieger heeft een provisieomzet van bijna € 3 mln en telt twintig medewerkers. Huis in ’t Veld, eerder onder meer werkzaam bij het Verbond van Verzekeraars en Nationale-Nederlanden, ziet veel groeimogelijkheden in de Zeeuwse regio.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.