nieuws

Huis & Hypotheek start eigen wervingsbureau

Archief

Franchiseketen Huis & Hypotheek wil met een eigen bureau voor werving, selectie en opleidingen (Bureau WSO) het vacatureprobleem adequaat het hoofd bieden.

Bureau WSO telt één coördinator en daarnaast zijn er vijf medewerkers, ieder vanuit hun eigen vakgebied, bij betrokken. Op een eerste landelijke wervingsactie in dagbladen en vakpers zijn vele reacties binnengekomen. Na een eerste screening zijn er tachtig kandidaten overgebleven, waarmee Huis & Hypotheek gesprekken gaat voeren.
Als de kandidaat door de selectie komt en het opleidingstraject ingaat, is hij meteen in dienst bij één van de vestigingen van de franchiseketen. De opleiding voldoet aan de eisen van de Stichting Keurmerk Hypotheekbemiddeling. De opleiding wordt verzorgd door externe instituten. Voor de vakinhoudelijke cursussen doet Huis & Hypotheek zaken met Beekhuis Opleidingen en voor de commerciële vakken met DOOR-training.
De eerste aspirant-adviseurs zijn al gestart met de opleiding. Uiterst links op de foto Paul Klijn en Corine van Leeuwen van Huis & Hypotheek Nederland.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.