nieuws

Huijerjans neemt Van Bussel over

Archief

Frans Huijerjans Assurantiën (St

Odiliënberg) heeft de Van Bussel Adviesgroep (Maasbracht) overgenomen. Eigenaar Ad van Bussel gaat in een andere bedrijfstak werken. Na eerdere overnames van Boonen Assurantiën (Haelen) en Adviesgroep Zuid (Roermond) telt Huijerjans nu twintig medewerkers. Directeur Thijs Huijerjans (37) voorspelt een drastische afslanking van het intermediairbestand. En dat zeg ik vanuit de praktijk. Ik krijg veel telefoontjes en mailtjes van collegas die hun portefeuille willen verkopen. Ongeveer twee keer per week en dat is echt opvallend. Veel kleine tussenpersonen kunnen of willen niet aan de nieuwe WFD-eisen voldoen.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.