nieuws

Huijerjans integreert assurantieactiviteiten

Archief

Tussenpersoon Huijerjans Adviesgroep heeft zijn nevenvestiging in assurantiën in Haelen opgeheven. De administratie wordt per 1 mei ondergebracht bij de hoofdvestiging in Sint Odiliënberg, onder de rook van Roermond.

De nevenvestiging in Haelen was tot 2001 als zelfstandig kantoor werkzaam onder de naam Peter Boonen Assurantiën. Na de overname van dit bedrijf (vijf medewerkers) bleef de vestiging onder eigen naam actief. Per 1 mei zet het geïntegreerde assurantiebedrijf de activiteiten voort onder de naam Huijerjans Assurantiën. Het kantoor van de Regio Bank Haelen (twee medewerkers) wordt als onderdeel van Huijerjans Adviesgroep gehandhaafd.
Huijerjans (twintig medewerkers) nam eerder ook Adviesgroep Zuid (Roermond) en Van Bussel Adviesgroep (Maasbracht) over, die vooralsnog als nevenvestiging blijven opereren. 

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.