nieuws

Huibers Instituut (NVA) vertrekt naar Leersum

Archief

De opleidingsactiviteiten van de NVA zullen in de loop van deze maand naar Leersum verhuizen. Het zogeheten ‘Huibers Instituut’ vertrekt uit Amersfoort, omdat het huidige kantoor van de NVA en dat van de ANVA niet langer voldoende ruimte bieden.

De opleidingsactiviteiten worden binnenkort gevestigd in het Business Centre Heuvelrug aan de Rijksstraatweg 269 te Leersum, waar nu nog druk verbouwd wordt. De nieuwe vestiging beschikt straks over twee leslokalen en ruimte voor de vier medewerkers. De lopende 23-daagse leergang Praktijkopleiding Assurantiën, waarvan in juni nog lesdagen en examens zijn gepland, zal op de huidige locatie (Stadsring Amersfoort) worden afgemaakt.
De NVA kijkt onderwijl in de regio Amersfoort rond naar een pand waar alle facilitaire onderdelen van de vereniging (NVA-secretariaat, systeemhuis ANVA en het Huibers Instituut) gezamenlijk onderdak kunnen vinden.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.