nieuws

Hoogervorst vergat adviesfunctie intermediair’

Archief

“De zorgmarkt wordt bevolkt door twijfelende consumenten

Aan hun lot overgelaten op een website”, zei NBVA-voorzitter Rob Groenemeijer in zijn nieuwjaarsrede in Apeldoorn. Hij verweet minister Hoogervorst bij de invoering van het nieuwe zorgstelsel voorbij te zijn gegaan aan de adviesfunctie van het intermediair. “In dit licht willen we de rol van het intermediair samen met de minister nader bezien.” Tijdens de bijeenkomst, met als thema ‘Het Kiesparadijs’, ging Groenemeijer ook in op de WFD en op het imago van het intermediair, dat in het geding zou zijn: “Dat moet veranderen. (…) Partijen die menen ons imago te kunnen schaden, zullen we zelf steeds luider ter verantwoording roepen.” 

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.