nieuws

Hooge Huys wijzigt regio- indeling en autopremies

Archief

Hooge Huys verhoogt per 1 maart zijn autopremies. Ook voert de maatschappij per die datum een nieuwe regio-indeling in: het aantal regio’s wordt uitgebreid van 3 naar 7.

De premieverhoging bedraagt 9% voor de wa-dekking, 9,5% voor de wa/beperkt-cascodekking, en 3,5% voor de wa/cascodekking. De verhaalsbijstanddekking wordt eveneens duurder: f 37,50 (was f 30).
Fijnmaziger
De nieuwe indeling in 7 regio’s maakt een fijnmaziger premiestelling mogelijk. De tarieven in het zuiden van ons land zijn verhoogd, mede op grond van het toenemende aantal autodiefstallen. In het oosten en noordoosten zijn de premies verlaagd, aldus een woordvoerder van Hooge Huys.
De tarieven in regio 7 (grotere steden) zijn veruit het hoogst. Het verschil met de goedkoopste regio 1 (Zeeland) bedraagt globaal 40%. Ten opzichte van de duurste regio liggen de premies in de andere regio’s lager, waarbij telkens een tussenstapje van 5% korting is aangehouden.
Bestaande autoverzekeringen worden per eerstkomende premievervaldatum na 1 maart a.s. aangepast.
Het nieuwe tarievenboekje van Hooge Huys

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.