nieuws

Hooge Huys voert actie met woonlastenpolis

Archief

Hooge Huys geeft klanten tot eind deze maand 0,1% rentekorting als zij een hypotheek sluiten binnen het Hooge Huys Woningfonds-arrangement in combinatie met een Woonlastenverzekering.

Hooge Huys introduceerde de verzekering, die de maandlasten dekt bij arbeidsongeschiktheid en werkloosheid, in juni van dit jaar. “Aangezien de premie voor de Arbeidsongeschiktheidsverzekering fiscaal aftrekbaar is, kost het uw klant nagenoeg niets”, schrijft Hooge Huys aan het intermediair, dat 40% afsluitprovisie opstrijkt bij sluiten tegen koopsom en 40% doorlopende provisie bij sluiten tegen maandpremie.
De korting geldt alleen voor nieuwe hypotheken en bij rentevaste duren van 1, 3 en 5 jaar. De Hooge Huys Woonlastenverzekering moet minimaal de helft van de maandelijkse hypotheeklast dekken, met een minimaal verzekerd maandbedrag van e 350.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.