nieuws

Hooge Huys start proef met decentrale acceptatie

Archief

Hooge Huys wil dit jaar bij het intermediair een decentraal acceptatiesysteem introduceren. Een proefproject waaraan vijf kantoren meedoen, zal begin volgende maand van start gaan.

Met behulp van het kennissysteem en het Assurantie Data Netwerk (ADN) kunnen tussenpersonen straks zelf automatisch risico’s accepteren en direct polisbladen uitdraaien. Vooralsnog is het acceptatiesysteem van toepassing op autoverzekeringen en woonverzekeringen (o.m. opstal en inboedel). Op termijn zullen ook de overige verzekeringen automatisch tot stand komen.
Het proefproject duurt tenminste twee maanden. Het systeem wordt geleverd door het automatiseringsbedrijf Aksènse en zal in de eerste fase worden geïnstalleerd bij assurantiekantoren met een CCS-assurantiepakket.
Hooge Huys kondigt verder de ontwikkeling van nieuwe produkten aan. Gedacht wordt aan een AOV, doorlopende reispolis, en gezinsrechtsbijstandverzekering.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.