nieuws

Hooge Huys start hypothekenkrant

Archief

Hooge Huys Hypotheken is gestart met Woonactief, een hypothekenkrant voor het intermediair.

Opzet van de krant is het hypotheekproduct nog eens onder de aandacht te brengen van het intermediair. Woonactief zal niet regelmatig verschijnen, waarschijnlijk zo’n twee à drie keer per jaar. “Het betreft een krant met een actiematig-karakter”, legt productmanager hypotheken Carla Leeuwerink uit. “Dat gebeurde vroeger per brief of in het Hooge Huys-blad Intermedium.” Volgens Leeuwerink staat het nog niet vast hoe NOG en Hooge Huys na de integratie het intermediair over hypotheken gaan informeren. “Misschien dat Woonactief dan regelmatiger verschijnt, in ieder geval zullen de NOG-tussenpersonen de krant dan ook ontvangen.
In de eerste aflevering, die vorige maand bij het intermediair op de mat viel, stond de vernieuwde spaarhypotheek, het Hypotheek Spaarplan, centraal. Hooge Huys liet de kennismaking vergezeld gaan van een actiekorting: tussenpersonen konden hun klanten tot 1 mei 25% korting op de afsluitkosten aanbieden. Ook de fundingpartners deden hier aan mee.
In het najaar verschijnt de volgende Woonactief met als onderwerp de beleggingshypotheek.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.