nieuws

Hogeschool Drenthe start Assurantie Academie

Archief

In september gaat bij de Hogeschool Drenthe in Hoogeveen de Assurantie Academie van start, een vierjarige hbo-opleiding die volgens Johan Bakker van de hogeschool het personeelstekort kan opheffen bij bedrijven als TVM, Unigarant en Univé

Ook tussenpersonen in de regio kunnen volgens hem extra personeel gebruiken. Vrieling Adviesgroep, De Witte Assurantiën en Uiterwijk Winkel Verzekeringen leveren docenten aan de opleiding, bieden stageplaatsen aan en geven de garantie dat de cursist een baan krijgt. De opleiding kent een bedrijfseconomische en een commercieel-economische richting en is volgens Bakker ook geschikt voor zij-instromers die al ervaring in het verzekeringsbedrijf hebben opgedaan

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.