nieuws

Hogere rente bij Hypotrust, Generali en Zwitserleven

Archief

Hypotrust, Generali en Zwitserleven starten de augustusmaand met een hypotheekrenteverhoging. Bij Hypotrust gaan de tarieven voor aflossingsvrije, leven- en annuïtaire hypotheken tussen 100% en 110% van de executiewaarde met maximaal 0,2% omhoog. Het 10-jaars NHG-tarief blijft onveranderd 3,75%.

Zwitserleven verhoogt de tarieven voor de RenteContentHypotheek met 0,05% (10 jaar vast) en 0,1% (5 t/m 9 jaar vast). Verder is het assortiment rentevaste periodes uitgebreid met een 12- en een 15-jaars variant. Het 15-jaarstarief met NHG (en betalingsbeschermingspolis) is 3,85%.
Generali verhoogt diverse hypotheekrentetarieven met 0,05% tot maximaal 0,2%. De verhoging geldt voor rentevaste periodes vanaf 5 jaar voor leningen tot 110% van de executiewaarde en deels bij verstrekking tot 125% van de executiewaarde. Het 5-jaarstarief (met NHG) komt hiermee op 3,25% en het 10-jaarstarief op 3,75%. Voor de Spaar- en SpaarToekomstHypotheek geldt een actiekorting van 0,1% bij een rentevastperiode van 5, 6 en 10 jaar. Het 5-jaarstarief (met NHG) komt voor deze producten op 3,45%.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.