nieuws

Hofstaete breidt dienstverlening uit

Archief

De Hofstaete Kennisgroep, begin dit jaar opgericht door twee oud-Wildbaan medewerkers, brengt sinds kort de publicatiereeks Fin-Mail Special uit.

Aan deze reeks is een opleidingsprogramma gekoppeld dat één PE-punt oplevert van de brancheorganisaties NVA en NBVA. Elke Fin-Mail Special behandelt de achtergronden van een actueel onderwerp uit de dagelijkse adviespraktijk. Het intermediair dat zijn adviesvaardigheden wil verbeteren kan zich inschrijven voor een workshop over het zelfde onderwerp.
De workshops worden georganiseerd in de vorm van ontbijtsessies en worden verzorgd door specialisten, die ook de vragen beantwoorden die binnenkomen bij de Hofstaete-heldesk.
De eerste workshop vindt plaats op 21 november in Hotel Mercure (Nieuwegein) en heeft als onderwerp ‘het bij leven schenken van de woning aan kinderen’. De kosten bedragen e 175. Aanmelden via tel. 020-692.36.52.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.