nieuws

Hewitt neemt pensioenadministratie Philips over

Archief

Hewitt Associates gaat de volledige pensioenadministratieservices Philips Pension Management (PPM) overnemen van Philips Electronics. PPM is gevestigd in Eindhoven en voert het penisoen uit voor 165.000 deelnemers, inclusief de 137.000 deelnemers van het Philips Pensioenfonds. PPM is onderdeel van het Philoips Pension Competence Center (PPCC). De medewerkers van Hewitt zullen worden samengevoegd met de negentig medewerkers van PPM.

Met de overname zou Hewitt, een consultancy-organisatie op personeelsgebied, een van de grootste dienstverleners worden op het gebied van pensioenadministratieservices, waarbij meer dan 1,4 mln deelnemers worden bediend.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.