nieuws

Herverzekeringspremies voor brandrisico’s omlaag in 2004

Archief

Na de ‘Rendez-vous de septembre’ in Monaco heeft de ontmoeting in het Duitse Baden-Baden tussen herverzekeraars en hun klanten bevestigd, dat de prijzen voor dekkingen bij rampen en stormen zullen dalen in 2004

In het algemeen verwacht men een prijsval van twee tot vijf procent. Ondanks de politiek van de grootste herverzekeraars om te proberen de premies te stabiliseren, speelt de concurrentie van nieuwe spelers, zoals de maatschappijen uit Bermuda, juist de kaart van prijsverlaging. In de wettelijke aansprakelijkheidsector daarentegen moet rekening worden gehouden met een premietoename van vijf à tien procent en voor beroepsaansprakelijkheidsverzekeringen zelfs met een nog hogere toename.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.