nieuws

Herstructurering Univé Stad en Land krijgt vaste vorm

Archief

Univé Stad en Land heeft een splitsing aangebracht in de verzekerings- en bemiddelingsactiviteiten

De verzekeringsactiviteiten worden uitgevoerd door de nieuw opgerichte verzekeringsmaatschappij Het Platteland Brandverzekeraar NV en de bemiddelings- en volmachtactiviteiten door Univé Stad en Land BV, waaronder ook de negen Univé-winkels en twee Stad en Land-financieeladvieswinkels vallen. De brandportefeuille (41.000 polissen met een premievolume van € 12 mln) is inmiddels overgedragen aan de nieuwe verzekeraar. Het motief voor het splitsen van de activiteiten is de groei van de organisatie: de afgelopen vier jaar zijn er 50.000 polissen toegevoegd aan het bestand en is de organisatie uitgegroeid tot 160 medewerkers.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.