nieuws

HerstelVerzekerd op het web

Archief

HerstelVerzekerd, het elektronisch platform van Aegon, Fortis ASR en Nationale-Nederlanden voor schadeherstel in natura, heeft nu ook een website.

Op www.herstelverzekerd.nl kunnen geïnteresseerden achtergrondinformatie bekijken over de werkwijze van het communicatieplatform, dat wordt gefaciliteerd door ADP Business Services. Naast de drie genoemde verzekeraars zijn inmiddels achttien bedrijven aangesloten die zich bezighouden met schadeherstel in natura (met uitzondering van autoschade) en ruim zestig assurantiekantoren. Het leeuwendeel daarvan werkt samen met Fortis ASR.
HerstelVerzekerd richt zich nu op het uitbouwen van de mogelijkheden naar bedrijfsmatige verzekeringen. Tevens wil men het aantal verzekeraars dat gebruikmaakt van het platform graag uitbreiden. Er worden gesprekken gevoerd met een aantal Schadegarant-deelnemers. Ook het aansluiten van gevolmachtigden behoort tot de mogelijkheden.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.