nieuws

Hereniging Van Steensel

Archief

De Rotterdamse kantoren C. van Steensel Assurantiën en P. van Steensel & Mugge zijn onlangs samengegaan.

Voor de overnemende partij, Kees van Steensel, is het ontstaan van het nieuwe Van Steensel Assurantiën een bijzonder moment. “’t Is mooi dat de twee familiebedrijven nu weer bij elkaar zijn.” Het nieuwe bedrijf (NVA-lid), gevestigd aan de Avenue Concordia 105 in Rotterdam, telt nu zeventien medewerkers.
Vijfenveertig jaar geleden begonnen Cees van Steensel en zijn zoons Cor en Piet met het assurantiekantoor. Later scheidde Cor zich af in C. van Steensel Assurantiën, terwijl Piet van Steensel in dienst trad van verzekeraar Stad Rotterdam. Piet van Steensel was in de jaren zeventig en tachtig zelfs president-directeur van de ‘Stad’ en voorzitter van de raad van commissarissen.
Kees van Steensel, zoon en opvolger van Cor, heeft onlangs de aandelen overgenomen van P. Van Steensel & Mugge. Eigenaar was Stad Rotterdam. In het nieuwe kantoor Van Steensel heeft Stad Rotterdam geen aandelenbelang meer; wel is de overname deels met geld van de Stad gefinancierd.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.