nieuws

Henri Drost opvolger ‘pionier’ Piet Biemans

Archief

Hij stond aan de wieg van Assurantie Magazine dat begin 1979 het levenslicht zag. Nu, ruim 17 jaar later, gaat oud-hoofdredacteur Piet Biemans (59) met de vut. Op zijn laatste werkdag 17 april a.s. hoopt hij afscheid te nemen van redactie en medewerkers, alsmede de uitgeverij Samsom Bedrijfs Informatie.

Zijn opvolger is drs Henri B. Drost (25) uit Veenendaal, die per 1 april in dienst treedt bij AM. Drost is sinds januari 1994 werkzaam als medewerker van de alliantiestaf communicatie van de Stichting Pensioenfonds ABP en de Uitvoeringsinstelling Sociale Zekerheid voor Overheid en onderwijs. Daarvoor was hij vijf jaar freelance-journalist bij onder meer het Gelders Dagblad.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.