nieuws

Helen Vos kiest voor Taylor Mates

Archief

Door de integratie van Vos & Vos Assurantiën is Taylor Mates met inmiddels 22 medewerkers uitgegroeid tot een van de grootste assurantieadviseurs in de regio Oost-Brabant. Het bedrijf koerst dit jaar af op een omzet van _ 2,2 mln.

Piet Vos gaf enige tijd geleden aan het wat rustiger aan te willen gaan doen op 65-jarige leeftijd. Hierop is dochter Helen zich gaan oriënteren op mogelijkheden van samenwerking met een bestaand bedrijf.
Helen, die sinds 1992 samen met haar vader de directie over Vos & Vos voerde, kwam uit bij Taylor Mates. Ook de klanten van Vos zullen voortaan worden bediend vanuit het statige pand aan de Begijnenstraat 1a in Oss. Helen Vos blijft binnen het bedrijf actief als relatiebeheerder en erkend hypotheekadviseur.
Bart van Helvoort met in hun midden Helen Vos.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.