nieuws

Heldere kostenstructuur in nieuw hypotheekproduct DBV

Archief

Met de introductie van een nieuw flexibel unit-linked hypotheekproduct zegt DBV Hypotheken, onderdeel van Winterthur, voorgoed afscheid te hebben genomen van een voor de consument ondoorzichtige kostenstructuur.

DBV Life Invest, zoals het nieuwe product is gedoopt, kent twee versies: een flexibele gemengde verzekering met indirecte belegging in fondsen (Life-variant) en een flexibele overlijdenrisicoverzekering met directe belegging in fondsen (Invest-variant).
Voor de belegging van de premies wordt samengewerkt met zes grote fondsen: Fortis Obam, Fortis Wereld Mix Fonds, Fortis Obligatie Dividend Fonds, Internationaal Derivaten Fonds (ABN Amro), Albert Heijn Vaste Klanten Fonds (Ahold) en Lening Rente Fonds (DBV).
De kostenstructuur van het product is eenvoudig: de consument betaalt uitsluitend 0,5% aan beheerskosten aan de maatschappij. “De kracht van het product ligt in de zeer scherpe en uniforme kostenstructuur, ongeacht de gekozen variant”, aldus DBV Hypotheken.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.