nieuws

Heilbron weer zelfstandig

Archief

Per 1 september van dit jaar treedt het Doetinchemse Heilbron Assurantiën uit de Van Hemmen Lippmann Groep, waar het sinds 1978 deel van uitmaakt.

Voormalig directeur Heilbron van het gelijknamige assurantiekantoor zocht destijds geleden toenadering tot de Van Hemmen Lippmann Groep. Gedurende de periode waarin Heilbron deel uitmaakte van de Van Hemmen Lippmann Groep groeide het Doetinchemse assurantiekantoor uit tot een bedrijf met 10 medewerkers. Hierdoor zijn goede mogelijkheden geschapen om weer op eigen benen te staan.
Het management van Heilbron zal bestaan uit G.J.H. Steentjes, L.T.M. Rabelink en E.J.W. Marks. De laatste is afkomstig van de Zürich, waar hij hoofd buitendienst was.
De bij Van Hemmen Lippmann ondergebrachte polissen blijven in de volmachtportefeuilles van dit bemiddelingsbedrijf staan. De Van Hemmen Lippmann Groep zal na het vertrek van Heilbron uit drie kantoren met in totaal ongeveer 70 medewerkers bestaan.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.