nieuws

HDN-record tijdens jubileum Direktbank

Archief

De jubileumactie van Direktbank heeft een recordaantal hypotheekaanvragen via HDN opgeleverd.

Tussenpersonen konden de gehele maand juni een prijs winnen als er via HDN een hypotheek werd aangevraagd. Op alle twintig werkdagen in juni maakte de bank, die dit jaar twintig jaar bestaat, op het eigen servicenet de prijswinnaar bekend. De prijzen bestonden uit een ballonvaart, een helikopterproefles en een musicalweekend in Londen.
De jubilerende Direktbank noemt de actie een groot succes: van alle hypotheekaanvragen werd in die periode 70% elektronisch aangevraagd. “Ook na de jubileumactie bleef dit percentage zo hoog. Het gemak en de snelheid van de Boemerangservice, waarbij het intermediair binnen enkele minuten een hypotheekofferte ontvangt, is blijkbaar goed bevallen”, aldus Direktbank.
Cor Konings, directeur van Boxplan uit Breda, won met z’n medewerkers een helikopterproefles.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.