nieuws

HDN breidt uit met volgsysteem

Archief

Het Hypotheken Data Netwerk (HDN) is uitgebreid met het nieuwe systeem HDN-TreX.

Daarmee kan het intermediair gratis de status volgen van alle verzonden en te ontvangen berichten, zoals verzonden hypotheekaanvragen en de respons hierop. Omdat de service is gekoppeld aan het centrale HDN-netwerk, kunnen de berichten van alle 25 aangesloten maatschappijen gevolgd worden. De gegevens kunnen per dossier gerangschikt worden. Maatschappijen kunnen tevens automatisch een tussentijdse behandelingsstatus of afwijzing aan het dossier toevoegen. Het intermediair krijgt bij het inloggen op HDN Online toegang tot het volgsysteem, waarin uitsluitend de eigen dossiers kunnen worden ingezien.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.