nieuws

Happycrashing met Fortis ASR

Archief

Onder het motto: “Zo klinkt schade met een autoverzekering van Fortis ASR” heeft de gelijknamige verzekeraar door samplemuzikant Eboman een filmpje laten maken van een hele serie auto’s die onder luid getoeter herhaaldelijk op elkaar botsen

Wie goed naar het getoeter luistert, kan de klanken van het liedje ‘Walking on Sunshine’ herkennen. Fortis ASR hoopt dat kijkers het bestaan van dit filmpje op grote schaal doorgeven aan vrienden. Het (luidruchtige!) filmpje is te zien op www.happycrashing.nl.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.