nieuws

Handbalbond zoekt beleggers

Archief

Pensioen Partners Nederland is de bedenker van een sponsoringplan voor het Nederlands Handbalverbond.

Omdat grote sponsors niet (meer) te vinden gaan de handballers nu op zoek naar kleinere investeerders. Het plan voorziet in memberships die e450, e900 of e1.800 gaan inleggen. De helft daarvan wordt belegd in een mixfonds van ASR en wordt na tien jaar gegarandeerd terugontvangen. De andere helft gaat het Handbalverbond ‘verantwoord’ beleggen. Ook dat bedrag – bij succes met winst – krijgt de investeerder terug. Investeerders krijgen vrijkaarten voor interlands en toernooien. Het Handbalverbond rekent op minimaal 1.500 investeerders. Bij het verbond zijn ongeveer 500 clubs aangesloten die samen zo’n 58.000 handballers hebben.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.