nieuws

Hage weg bij MoneYou

Archief

Na drie jaar binnen ABN Amro verantwoordelijk te zijn geweest voor MoneYou is Finbar Hage per 1 februari toegetreden tot het directieteam van Thomas Cook Nederland.

“Ik zal me daar voornamelijk bezig houden met de directe verkoop voor de merken Neckermann, Vrijuit en Thomas Cook”, zegt Finbar Hage. “Het lijkt een hele stap na elf jaar financiële dienstverlening, maar ook bij MoneYou was ik verantwoordelijk voor de e-commerce. Ik ga nu alleen reizen verkopen in plaats van hypotheken.”
“Internet is al verkoopkanaal voor hypotheken niet zo snel gegroeid als we hadden gehoopt”, zegt Hage. “Maar vorig jaar is MoneYou toch weer fors gegroeid, dat mag altijd harder. Toch kijk ik tevreden op die tijd terug.”
Bij MoneYou worden de taken waar genomen door Wendy Verlaan. “Ik hoop dat zij mijn opvolgster wordt, maar ik heb daar niets meer over te zeggen”, meent Hage.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.