nieuws

Haarverzekering in Limburg

Archief

Kapper Maurice Vervoort in Kessel trekt in het Limburgse land de aandacht met een haarverzekering. Klanten kunnen zich voor een vast bedrag per maand verzekeren van verzorgd haar. Je zou misschien ook kunnen zeggen, dat het om een abonnement gaat, maar Vervoort weerspreekt dat. Het gaat volgens hem echt om een verzekering en hij zou voor het  gebruik van dit begrip toestemming hebben van toezichthouder DNB.

Verzekerde klanten kunnen zonder gang naar de kassa twintig keer per jaar terecht in een van de vestigingen van Les Artistes Kappers in Kessel, Roermond en Venlo. De goedkoopste vorm kost € 13,70 per maand (knippen van heren).

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.