nieuws

Haagse tussenpersoon neemt stadsgenoot over

Archief

De Haagse tussenpersoon Philipse Assuranties neemt stadsgenoot Van Deursen Assurantiebemiddeling over.

De overname door Philipse Assuranties, die vorig jaar een mechanisch pookslot voor motorrijtuigen heeft geïntroduceerd, verloopt in twee fases. De komende drie jaar wordt samengewerkt in de vorm van een commanditaire vennootschap. De beherend vennoot is Philipse, de stille vennoot is Van Deursen. Na deze termijn is de overname definitief en wordt Philipse Assuranties gewijzigd in een besloten vennootschap.
De nieuwe bemiddelingscombinatie heeft een provisie-inkomen van rond f 1,4 mln per jaar, aldus een woordvoerder. De portefeuille omvat 13.000 polissen van ruim 4.500 klanten, met name particulieren en mkb. De helft van de polissen is door Van Deursen ingebracht. Ook twee medewerkers van dit bedrijf gaan mee over, zodat de bezetting nu uit acht medewerkers bestaat.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.