nieuws

Haagse en Leidse Assurantie Clubs bundelen opleiding

Archief

De Haagse Assurantie Club (HAC) en de Leidse Assurantie Club (LAC) hebben hun opleidingsactiviteiten gebundeld in de hiervoor opgerichte Stichting Assurantie Vakopleiding Regio West.

Hun gezamenlijke nieuwe opleidingsinstituut heet ‘Assurantie College’. Doel is verbetering van de kwaliteit van de opleidingen. Directeur van het instituut is Kees Eijkenduijn, voorheen directeur van LAR Rechtsbijstand.
Eijkenduijn ziet veel mogelijkheden tot verbetering van het vakonderwijs. “Richtsnoer is daarbij de behoefte van de markt. Ons beperken tot uitsluitend reguliere opleidingen in de avonduren is achterhaald. De wensen van de markt vervullen betekent: opleidingen kunnen bieden op andere tijdstippen en binnen ondernemingen, en cursussen verzorgen deels in werkgeverstijd en deels in cursistentijd.
Eijkenduijn wil het vakonderwijs meer richten op de praktijk: kennis opbouwen èn vaardigheden aankweken door trainingen.
Ook zal het nieuwe instituut overleg voeren met diverse onderwijsinstellingen om de assurantieopleiding op scholen te verbeteren en meer af te stemmen op de behoefte van het assurantiebedrijf.
Het Assurantie College wordt per 1 juli gevestigd aan de Koningin Julianalaan 347, 2273 JJ Voorburg, tel. 070-386.3843, fax 070-386.2775.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.