nieuws

Guardian zal opgaan in AXA

Archief

De Nederlandse vestiging van Guardian Verzekeringen wordt ingepast in de AXA-organisatie in ons land. Dit is een direct gevolg van de overname door AXA van de Britse moeder van Guardian in mei van dit jaar.

De integratie Guardian in AXA zal in de periode tot april 2000 worden voorbereid en vervolgens in twee stappen, eerst de front- en daarna de back-offices, worden uitgevoerd.
Voor het met de beide maatschappijen samenwerkende intermediair blijft de huidige situatie tot april volgend jaar ongewijzigd. Guardian (premie-inkomen circa f 50 mln) blijft tot dan onder het eigen logo eigen producten verkopen. Daarna zullen de Guardian-producten een jaar lang nog alleen ‘geserviced’ worden. Vanaf april 2001 zal de Guardian-portefeuille volledig in de AXA-portefeuille geïntegreerd zijn. Het huidige kantoor van Guardian in Amsterdam, in gebouw ‘De Coener’ aan de Overschiestraat, zal gaan dienen als vaste vestigingsplaats voor de afdeling Private & Small Business van AXA Schade.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.