nieuws

Groter verzekeringsaanbod Nationale HypotheekPas

Archief

Nationale HypotheekPas (NHP) komt naast een provisievrije hypotheek en een overlijdensrisicoverzekering ook met beleggingsverzekeringen, woonlastenverzekeringen en inkomensverzekeringen.

NHP zegt door geen provisieopslag in de maandelijkse premie te verwerken de goedkoopste aanbieder van hypotheken en gerelateerde verzekeringen te zijn. De besparing voor een verzekerde bij een gemiddelde hypotheek, met bijbehorende verzekeringen en looptijd van 30 jaar, loopt volgens NHP op tot _ 50.000. Op www.nhp.nl staan overzichten van de verschillen in premie tussen verzekeringen met en verzekeringen zonder provisie.
Independer merkte NHP vorige maand al aan als goedkoopste aanbieder van overlijdensrisicoverzekeringen. Voor het sluiten van een hypotheek of gerelateerde verzekering rekent NHP _ 795 aan vaste kosten aan de verzekeringnemer.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.