nieuws

‘Grote animo voor tandartsdekking’

Archief

Ohra is het niet eens met de berichten dat (ziekenfonds)verzekerden minder vaak naar de tandarts gaan en hun gebitten minder goed onderhouden. “Bij ons is een grote vraag naar aanvullende tandartsverzekeringen. Dat staat dus haaks op de berichten in de media dat Nederlanders, als gevolg van het schrappen van de basisdekking tandheelkundige zorg uit de (ziekenfonds)pakketten, minder vaak naar de tandarts gaan en hun gebitten slechter onderhouden.

Bij Ohra heeft ruim 45% van de verzekerden een aanvullende tandartsdekking, hetgeen 30% meer is dan in 2003. “Uit recent onderzoek blijkt, dat verzekerden graag bereid zijn zich extra te verzekeren, mits 100% van de kosten kan worden gedeclareerd.” Ohra handhaaft volgend jaar dan ook de 100%-vergoeding.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.