nieuws

Grootste personeelsgroei in Britse verzekeringssector sinds 1989

Archief

De verzekeringssector hoort in Groot-Brittannië tot de drie bedrijfstakken waarin het personeelsbestand het sterkst groeit, zo blijkt uit een periodiek werkgelegenheidsonderzoek van de Britse werkgeversorganisatie CBI

De verzekeringsbranche maakte de grootste groei in personeel door sinds de CBI van start ging met zijn onderzoek in 1989. Bij 41% van de verzekeraars nam het aantal werknemers toe; bij 5% was er sprake van een teruggang. Dit laatste was alleen het geval in de levensector; in andere sectoren is sprake van een toename. De Britse verzekeringsbranche verwacht dit jaar een verdere personeelstoename, maar die zal volgens de werkgeversorganisatie lager zijn dan in het afgelopen jaar.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.