nieuws

Groot directeur Schade bij Delta Lloyd

Archief

Hans Groot (41) gaat per 1 juli de vacante positie van directeur Delta Lloyd Schade opvullen. Groot is sinds 2001 directeur van Ennia, eerst als directeur Schade en sinds november 2002 als directievoorzitter. De functie van directeur Delta Lloyd Schade werd tot 1 februari ingevuld door Jan Boogaard. Met zijn vertrek werd zijn portefeuille waargenomen door Jolanda Tijhuis en Herman Hein Roozen. 

Gijsbert van Doorn (42) volgt per 1 juli Groot op in de functie van directievoorzitter van Ennia Caribe, de verzekeringsdochter van Delta Lloyd op de Nederlandse Antillen en Aruba. Van Doorn is sinds september vorig jaar financieel directeur bij Ennia. Ook was hij van 1996-2000 in dienst van Ennia. Hij wordt per 1 augustus opgevolgd door Lydia Vroegop (36). Vroegop is sinds 1998 in dienst van Delta Lloyd Groep. Sinds 2000 is zij verantwoordelijk voor de interne audit-activiteiten van Ennia.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.