nieuws

Gratis website bij Voogd & Voogd

Archief

Tussenpersonen die samenwerken met het backoffice- en volmachtbedrijf Voogd & Voogd krijgen een gratis website. Op deze manier wil het bedrijf de tussenpersonen laten meeprofiteren van de sterke groei van internetverkoop van simple-riskproducten. De website wordt gratis geleverd bij de aankoop van een Voogd & Voogd webmodule. De website bestaat uit een webpagina met daarop naam en logo van de tussenpersoon. Ook is standaard vermeld of de tussenpersoon lid is van de NVA of de NBVA.

Tussenpersonen die van deze actie gebruik willen maken, kunnen binnen 24 uur online zijn. Voorwaarde is dat zij over een internetprovider beschikken waarbij de website kan worden geplaatst. Het aanbod van het volmachtbedrijf sluit aan bij een nog lopende promotieactie voor webmodules voor de kantoren die aangesloten zijn. Voorbeelden van de gratis websites zijn te bekijken op http://diensten.voogd.com/site.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.