nieuws

Goudse weer Sparta-sponsor

Archief

De Goudse is met ingang van komend voetbalseizoen ‘Official Business Partner’ van de Rotterdamse voetbalclub Sparta. Van 1996 tot 2002 was De Goudse al hoofdsponsor van de eredivisieclub. Drie jaar terug vormde de degradatie van de club naar de eerste divisie echter reden om het sponsorschap op te zeggen.

Eind vorig seizoen promoveerde Sparta via de nacompetitie weer naar de hoogste voetbalklasse. “In de tussenliggende periode is er geregeld contact geweest tussen beide partijen en dit heeft geresulteerd in een nieuw samenwerkingsverband”, zegt De Goudse. In eerste instantie wordt een overeenkomst getekend voor twee jaar. De naam van De Goudse verschijnt onder meer op borden in het stadion en op de site van Sparta.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.