nieuws

Goudse geeft meer ondersteuning bij bedrijfsmatige verzekeringen

Archief

De Goudse gaat tussenpersonen die in bedrijfsmatige verzekeringen bemiddelen, intensiever ondersteunen. Daartoe is het besaande Scanner Verzekerings Bureau vervangen door het nieuwe Service Bureau Bedrijven.

Het Scanneer Verzekerings Bureau van de Goudse bood ondersteuning aan assurantiekantoren die bij het bewerken van de bedrijvenmarkt gebruik maakten van het Scanner-pakket voor het zakelijk risicobeheer.
De dienstverlening van het Service Bureau Bedrijven gaat veel verder, aldus Goudse. Naast coördinatie van deze Scanner-methode beheert deze speciale afdeling een databank met uitgebreide informatie over branches en preventie. Tevens zijn daarin adressen van diverse organisaties, reparateurs en installateurs opgenomen.
Het Service Bureau Bedrijven coördineert de offertes voor bedrijfsmatige polissen en de termijnbetaling. Verder worden ‘onderhoudsoverzichten’ verstrekt van lopende polissen en wordt het intermediair op de hoogte gebracht van actuele ontwikkelingen in de bedrijvenmarkt. Ook wil de Goudse voorlichtings- en kortingsacties regelen op het gebied van beveiliging en preventie. Contacten hiertoe zijn gelegd met een groep van beveiligingsbedrijven, aldus de Goudse.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.