nieuws

Gouden Spreekbuis voor ING Bank

Archief

ING Bank heeft de Gouden Spreekbuis gewonnen. Onderzoeksbureau Blauw reikt de prijs jaarlijks uit aan de hypotheekverstrekker die tussenpersonen het meest waarderen op imago en prestaties.

De prijs wordt uitgereikt op basis van een onderzoek onder circa vierhonderd adviseurs. In dat onderzoek wordt hun gevraagd geldgevers te beoordelen op bekendheid, imago en voorkeurspositie. De eindscore berekent Blauw aan de hand van meetpunten als de spontane bekendheid bij de tussenpersonen, de mate waarin zij overwegen de activiteiten met de verstrekker uit te breiden, de mate waarin men een voorkeur heeft voor de betreffende partij, de reclameherinnering en de gemiddelde imagoscore van de afgelopen jaren.
Het is de tweede keer dat ING Bank in de prijzen valt: in 2001 mocht de bank ook al de Gouden Spreekbuis in ontvangst nemen. Voor de prijs waren ook Aegon, Rabobank, Postbank en NN genomineerd. Vorig jaar won WestlandUtrecht.
ING wint de Gouden Spreekhuis voor de tweede keer.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.