nieuws

Gommer & Partners Pensioen Advocaten van start in Tilburg

Archief

Theo Gommer, directielid van Akkermans & Partners (Tilburg), heeft het advocatenkantoor Gommer & Partners Pensioen Advocaten opgericht.

Gommer vormt samen met Henny van den Hurk het advocatenduo van het nieuwe kantoor, dat oorspronkelijk als vijfde vennootschap aan de onderneming Akkermans & Partners zou worden gehangen onder de noemer Akkermans & Partners Pensioenadvocatuur (zie AM 5, pag. 4). Het kantoor moet volgens de advocatuurregels echter los staan van Akkermans & Partners, vandaar dat voor deze constructie is gekozen.
Gommer & Partners Pensioen Advocaten kent meerdere aandeelhouders, waaronder Gommer en Van den Hurk zelf. De laatste is al tien jaar werkzaam als advocate, laatstelijk voor kantoor Van den Boomen (Waalre). Tot zijn doelgroep rekent het nieuwe kantoor verzekeringsmaatschappijen, pensioenadviseurs, accountants en collega-advocaten.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.