nieuws

GMAC vernieuwt Star for Life

Archief

GMAC Hypotheken introduceert een vernieuwde versie van de GMAC Star for Life-hypotheek.

Nieuw is dat bij tweeverdieners beide inkomens voortaan volledig kunnen worden meegeteld bij de bepaling van de maximale verstrekking. In veel gevallen zal dit tot een hogere verstrekking kunnen leiden. Zo biedt de hypotheek met name starters en jonge, hoog opgeleide tweeverdieners meer ruimte voor groei. Bovendien kan binnen de kaders van de Gedragscode Hypothecaire Financieringen, bij de Star for Life-hypotheek in bijzondere gevallen afgeweken worden van de norm.
De Star for Life-hypotheek werd vorig jaar genomineerd voor Hypotheekproduct van het Jaar 2006, omdat het product een volledig aflossingsvrije financiering tot 125% van de executiewaarde biedt, zonder aanvullende (verpande) verplichtingen. Het ontbreken van verplichte aflossing of de koppeling met beleggen of verzekeren, maakt volledige financiering mogelijk tegen lage maandlasten.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.