nieuws

GMAC-hypotheek tot 125% aflossingsvrij

Archief

GMAC Hypotheken biedt vanaf komende maand de GMAC Star Hypotheek aan, waarbij de eerste zeven jaar tot 125% van de executiewaarde van de woning aflossingsvrij kan worden geleend. Er is geen verplichting om een verzekering aan de lening te verpanden.

Na zeven jaar moet de klant wel voor aflossing gaan zorgen, tenzij de waarde van de woning zodanig is gestegen dat de lening maximaal 90% van de executiewaarde bedraagt. Die waarde moet dan wel worden aangetoond met een taxatierapport. GMAC is de eerste hypotheekverstrekker die een aflossingsvrije lening verstrekt tot 125% van de executiewaarde. Andere geldgevers verstrekken tot maximaal 100% van de executiewaarde aflossingsvrij.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.