nieuws

GMAC en UCB verhogen rente

Archief

GMAC Hypotheken verhoogt morgen de rente voor hypotheken met een renteperiode van vijf jaar en langer met 0,15%. Voor 10 jaar vaste hypotheken blijft een actietarief gelden van 3,85% (voor de GMAC Comfort Hypotheek). Het 5-jaarstarief (met NHG) komt op 3,4%.

Bij UCB gaan de tarieven vandaag 0,1% omhoog. Het tarief voor een 5 jaar rentevaste hypotheek met NHG is 3,3%; het 10-jaars tarief is 3,8%. Vanaf vandaag biedt de Franse geldgever ook een 12-jaars (3,95%) en een 15-jaars tarief (4,1%). 

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.