nieuws

Glasgarant start pilot met ‘Grip’

Archief

Glasgarant, een initiatief van de Stichting Schadegarant voor de procesmatige afwikkeling van glasschadeclaims, is een pilot gestart voor het Glasgarant Registratie Informatie Prijssysteem ‘Grip’.

Met Grip worden in de nabije toekomst de glasschadedossiers van bij Glasgarant aangesloten herstelbedrijven en verzekeringsmaatschappijen op uniforme wijze afgehandeld.
Tijdens de twee weken durende pilot-fase zullen acht universele autoruitherstellers, Autotaalglas en Generali (als eerste Glasgarant verzekeraar) in de praktijk gaan testen of Grip aan alle eisen en wensen voldoet. Na afloop van de pilot heeft Glasgarant nog twee weken nodig voor eventuele aanpassingen van werkwijze en/of software en vervolgens zullen de negen deelnemende verzekeraars sequentieel worden aangesloten. In december verwacht Glasgarant volledig operationeel te zijn.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.