nieuws

Gezondheidssite CZ in de lucht

Archief

CZ heeft een gezondheidswebsite geopend: www.cz-medicinfo.nl.

De website www.cz-medicinfo – die ook is te bereiken via www.cz.nl. de site waarop CZ zich als zorgverzekeraar presenteert – biedt een medische encyclopedie en informatie op het gebied van gezondheid, lifestyle en specifieke informatie per levensfase. De site zal regelmatig worden uitgebreid. Er zijn een aantal vergelijkbare websites, maar CZ claimt de eerste zorgverzekeraar te zijn die een medische encyclopedie en uitgebreide medische informatie biedt. CZ, een van de vijf grootste zorgverzekeraars in ons land, wil de verzekerden steeds meer service geven en zich ook tegenover niet-verzekerden steeds meer profileren als leverancier van gezondheidsdiensten.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.