nieuws

‘Geweldig’ jaar Amev-Ardanta

Archief

Natura-uitvaartverzekeraar Amev-Ardanta zegt dit jaar een omzetstijging van 50% te boeken.

In een brief aan tussenpersonen noemt de maatschappij dit “een geweldig resultaat”. De Enschede maatschappij geeft op last van moeder Fortis geen absolute (productie)cijfers. Vorig jaar incasseerde Amev-Ardanta e 22,2 (20,3) mln brutopremie, waarvan e 2,9 (2,8) mln uit koopsomstortingen. Het aantal polissen steeg dat jaar netto met tienduizend tot 346.000.
Eerder maakte uitvaartverzekeraar Monuta al melding van een productiestijging van 25% tot e 225 mln verzekerd kapitaal. Bij Monuta werden in de eerste negen maanden van dit jaar 41.500 nieuwe polissen gesloten.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.