nieuws

Geruchten over herstel samenwerking Wirth en Falcon ontkend

Archief

Hardnekkige geruchten dat het intermediairnetwerk Wirth & Partners weer gaat bemiddelen voor Falcon, missen elke grond, verklaren desgevraagd directeur A. Wirth en adjunct-directeur F. Rijnaard van Falcon.

Falcon (Fortis Amev) beëindigde de samenwerking met Wirth op 1 januari jl.
Ook zal Wirth niet voor Falcon gaan bemiddelen (als subagent) via een andere tussenpersoon, zegt Rijnaard. “In dat geval zouden wij dat snel kunnen afleiden uit de omvang van de produktie van die tussenpersoon”.
Volgens Wirth gaat het met de afzet nu niet zo goed als in 1994. De verkoop van bouwspaarprodukten verloopt minder goed dan verwacht. Het aantal medewerkers bij Wirth is volgens de directeur met circa 300 teruggelopen tot 680. Volgens medewerkers in het netwerk is het aantal nog meer gedaald.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.