nieuws

Gerling Namur in zee met Zuid-Afrikaanse collega

Archief

Kredietverzekeraar Gerling Namur is een samenwerking aangegaan met de Zuid-Afrikaanse kredietverzekeraar Credit Guarantee.

Credit Guarantee Insurance Corporation of Africa, zoals de maatschappij voluit heet, is gevestigd in Johannesburg en heeft 70% van de kredietverzekeringsmarkt in handen.
De samenwerking tussen Gerling Namur, dochteronderneming van Gerling Credit Insurance Group, en de Zuid-Afrikaanse kredietverzekeraar, bestaat onder meer uit steun op het gebied van offertes, wederzijdse herverzekering, controleren van kredietrisico’s en het ontplooien van marketingactiviteiten.
Omdat momenteel maar 8% van de Zuid-Afrikaanse export gedekt is door een kredietpolis, spreekt Gerling Namur van uitstekende groeivooruitzichten. “Multinationale klanten en makelaars zullen profiteren van het wereldwijde netwerk van Gerling en van de diensten en de expertise van Credit Guarantee op lokaal vlak.” Gerling Namur wordt in Zuid-Afrika vertegenwoordigd door Gerling General Insurance of South African met als hoofdvestiging Johannesburg.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.