nieuws

Geové RZG biedt kinderopvang onder eigen dak

Archief

Geové RZG (Menzis) heeft kinderopvang gerealiseerd in het Groningse kantoorpand aan de Schweitzerlaan.

Volgens Geové RZG is het in het noorden van het land uniek dat een werkgever kinderopvang onder eigen dak heeft. In het pand aan de Schweitzerlaan heeft Geové RZG een ruimte verhuurd aan een professionele kinderopvangorganisatie. Er is (voorlopig) capaciteit voor twaalf kinderen. Ook zijn er flexplaatsen voor ouders die onverwacht moeten (over)werken. “Op deze wijze kan goed worden ingespeeld op de wederzijdse wensen”, zegt Geové RZG.
Geové RZG heeft 750 werknemers in de stad Groningen. Van hen werken er zeshonderd in de Schweitzerlaan en op twee locaties op loopafstand hiervan. Van de kinderopvang kunnen uitsluitend werknemers met een fulltime baan – ook mannelijke – gebruikmaken. Daarbij kan het ook gaan om mensen met een jaar- of tweejaarscontract.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.